Rutts tankespinn og ME-nyheter

Det meste av det siste innen biomedisinsk forskning på ME

CNN: 1 av 14 har XMRV

Hentet fra CNN.com:

«WHY NOT INVEST IN RESEARCH OF CFS?

In view of Professor Kenny Meirlaen (edit: Prof. Kenny De Meirleir), in a recent interview, of the dutch TV, the reason is obvious, the costs would be enormous for governments to bear when the disease and is more economical relegated to prescribe antidepressants and psychiatric field. It happened with other diseases in the past such as HIV or leprosy, and now hides head in the sand by the side of governments, because they fear what may be discovered»

Les hele artikkelen HER

3 responses to “CNN: 1 av 14 har XMRV

 1. selsius 08.07.10, kl. 13:03

  Det er mange som stikker hodet i sanden når det kommer til ME. De fleste inne helse Norge har gjort det hele tiden, selv om det er mange biologiske spor før XMRV som tilsier at ME ikke er psykisk lidelse som kan overvinnes med CBT og GET. Er XMRV årsaken til ME, vil det komme frem uansett. Det blir ikke borte uansett hvor mye man stikker hodet i sanden, det vil bare gjøre vondt verre, mye verre!

  Det er klart at XMRV kan være en tikkende megabombe. Er så tilfelle, vil det bli en like stor politisk tåkelegging av historien da det kommer frem. Som alltid her i Norge kommer det offentlige med noe rundt sånne saker som ikke henger på greip og folk reagerer. Da svare det offentlige med taushet, og det er et ”våpen” de bruker ofte og kunngjøringen består som en sannhet for evig tid!

  • Rutt 08.07.10, kl. 16:58

   Hei Selsius!
   Det blir meget spennende å se norske helsemyndigheters reaksjon hvis XMRV bomben sprenger! Jeg tror det vil bli store konfrontasjoner og håper det vil bli meget vanskelig kun med taushet. Jeg er på ferie og nettet detter ut_og_inn, så får ikke svart deg mere nå! Ha en så fin sommer som overhodet mulig, så snakkes vi snart!
   Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: