Rutts tankespinn og ME-nyheter

Det meste av det siste innen biomedisinsk forskning på ME

XMRV/MLV-positv mor og datter har tatt antiretroviral medisin i 7 mnd

Hentet fra treatingxmrv.blogspot.com:

«It feels like we’ve dipped a little and then plateaued. Not in any way crashed, but our physical resources are more limited than we would like. It still feels like HAART is working for us, but may not be enough for full function. We are vastly improved from 7 months ago when we started treatment, but are not fully recovered, though I had similar thoughts a couple of months ago and then we started uphill again. So it would appear that progress is not entirely linear.»

Les hele bloggposten HER

Les på norsk med Google Translater HER

4 responses to “XMRV/MLV-positv mor og datter har tatt antiretroviral medisin i 7 mnd

 1. Cathrine 05.10.10, kl. 09:32

  Jeg har fulgt «X Rx»-bloggen i noen måneder nå. Den er skrevet av en XMRV positiv lege som også er mor til XMRV positiv datter. Hun har vært modig og kastet seg ut i behandling med Hiv-medisiner (3 stykker samtidig). De får tett oppfølging fra lege (siden hun selv er lege har hun nok hjemmetelefonnr. til legen sin) 😉

  Hun nevner ofte at hun får mailer fra andre pasienter som forsøker Hiv-medisiner. Det er visst langt mellom suksesshistoriene, dessverre.

  Bloggen cfscentral.com planlegger å komme med en post angående antiretroviral behandling og ønsker å komme i kontakt med pasienter som forsøker dette. Det blir veldig spennende å se hva som skjer fremover.

 2. Tussen 05.10.10, kl. 11:55

  Chatrine: ang langt mellom suksesshistoriene på antiretrovirale. Jamie poengterer igjen og igjen at ingen av de uten resultater/med negative erfaringer har prøvd alle tre medisinene samtidig, og at det er her hun tror nøkkelen ligger.

 3. Cathrine 05.10.10, kl. 12:04

  Ja, det stemmer. Derfor gleder jeg meg til cfscentral får samlet info fra så mange pasienter som mulig. Kanskje kan det avdekkes forskjeller i behandlingsregimet som kan gi svar.

 4. Tussen 05.10.10, kl. 15:24

  Ok, da er vi på samme side 🙂 Jeg håper bare leger/forskning får med seg dette med at det må gåes grundig til verks, ikke bare prøve ut en og en medisin av gangen for så å konkludere med at det ikke virker og at det dermed kanskje ikke var så viktig med sammenhengen retrovirus og ME likevel. Håper.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: