Rutts tankespinn og ME-nyheter

Det meste av det siste innen biomedisinsk forskning på ME

MENiN og Norges ME-forening støtter Sølvskottberget

Hentet fra Gudbrandsdølen Dagningen:

«LILLEHAMMER: MEnettverkethar startet enunderskriftskampanje tilstøtte for Sølvskottbergetrehabiliteringssenter.Myalgisk Encefalopati Nettverketi Norge (MENiN) haropprettet underskriftskampanjen«Støtt opprettholdelsenav ME-tilbudet påSølvskottberget Rehabiliteringssenter» på http://www.underskrift.no.Så langt har 570 skrevetseg på listen, men håpet er atmange tusen skal undertegne.- Kampen for å beholde tilbudetpå Sølvskottberget erden viktigste saken vi er opptattmed nå om dagen, sierstyreleder Asbjørn Midtun iME-nettverket. Ifølge ME-nettverket erSølvskottberget det enestetilbudet pasientene har værtfornøyd med:- De er ganske fortviletover at tilbudet forsvinner,for dette er en spesiell pasientgruppesom lett kan bli sykereom de trener på feilmåte, forklarer styrelederen.Midtuns oppfordring erderfor klar:- Behold ME-kompetansen. Det tar lang tid å bygge oppet slikt tilbud!»

Les det HER

———————————————-

Norges ME-forening:

«Med vantro kunne vi lese i mediene at Helse Sør-Øst RHF skulle si opp avtalen med Sølvskottberget Rehabiliteringssenter og at institusjonen stod i fare for nedleggelse fra 1. januar 2011. Sølvskottberget har et unikt tilbud til personer med ME i Norge ved at de tilbyr døgnopphold i seks uker. I stedet for at helsetjenesten bygger ut et meget mangelfullt tilbud til pasientgruppen, bygges det i stedet ned et flott rehabiliteringstilbud i spesialisthelsetjenesten. Vi frykter at et godt fungerende helsetilbud blir rasert uten at det finnes noe klart alternativ.»

Les hele uttalelsen HER


2 responses to “MENiN og Norges ME-forening støtter Sølvskottberget

    • Rutt 20.11.10, kl. 18:52

      Takk for at du minnet meg på dette, Tege!! Det var viktig å få med Norges ME-forenings uttalelse også!! Da er bloggposten oppdatert 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: