Rutts tankespinn og ME-nyheter

Det meste av det siste innen biomedisinsk forskning på ME

GcMAF-publikasjon fra Internasjonal Aids konferanse 2010

GcMAF er en av hovedelementene som Prof. De Meirleir bruker til å behandle det HIV-liknende retroviruset XMRV som er funnet i en stor andel av ME-pasienter både i Norge og i utlandet. Han bruker dette i sin behandlingsprotokoll sammen med Nexavir og Artesunate. Blant hans pasienter i Norge er vi mange som er igang med denne behandlingen og det er interessant å lese følgende publikasjon fra den Internasjonale Aids konferansen i Østerike i juni-2010:

«These results elucidate the cellular and molecular mechanisms through which stimulation of the immune system leads to eradication of HIV

(J Med Virol 81:16-26, 2009; Figs 1, 2 and 3). In fact, we demonstrate that GcMAF has a potent mitogenic activity in vitro and these data are consistent with the

observation that intravenous administration of GcMAF increased the systemic cell counts of the activated macrophages to >200-fold. In addition, we demonstrate

for the first time that the response of human monocytes to GcMAF is dependent on VDR gene polymorphisms. It is worth noting that the alleles “b” and “F” are also

associated with the highest sensitivity to vitamin D; a convergence of the vitamin D and GcMAF signalling pathways can thus be hypothesized. Thus, domain I of

GcMAF complexes with vitamin D and then binds to monocytes. However, gene-cloned domain III alone fully activates monocytes in a manner identical to entire

GcMAF. Whatever the case, these results can prove instrumental in identifying those HIV-positive subjects that could benefit the most from GcMAF treatment»

Les hele publikasjonen HER

Link til publikasjonen finner du HER

———————————————————-

Her kan du finne mer info om GcMAF HER og HER18 responses to “GcMAF-publikasjon fra Internasjonal Aids konferanse 2010

 1. bell4trix 09.01.11, kl. 00:35

  Åh, dette var VELDIG interessant. Men jeg klarer ikke forstå! Håper noen med klarere hode kan hjelpe meg! Er veldig interessert i hva D-vitamin har med saken å gjøre?

 2. Pling 09.01.11, kl. 11:02

  Nå har jeg virkelig anstrengt meg. ikke ta det jeg skriver for god fisk, jeg måtte slå opp nesten alle ordene og vet ikke om jeg forstod det rett

  Så vidt jeg forstår er det noe slikt:

  Polymorphism VDR: Dette vil si at vi er født med litt forskjellige gener for å bruke vitamin D. Vitamin D reseptor har noe med bakterier å gjøre – de spiser det eller bor på det eller noe slikt. Vitamin D kommer i flere varianter og brukes forskjellig av kroppen, som hvis du er syk, kan det være at kroppen din ikke omdanner vitamin D riktig.

  Visse slemme bakterier som klarer å komme seg inni cellene våre kan ødelegge vitamin D reseptorene våre og det ødelegger immunsystemet – kan gi en spiraleffekt

  se her: http://mpkb.org/home/publications/perez_congress_on_autoimmunity_2008 (en veldig veldig kontroversiell behandling, men teoriene om Dvitaminreseptor og slikt tror jeg er sånn omtrent riktige?)

  intracellulær cAMP (syklisk AMP, hva nå det er hehe) er et signalstoff bl a involvert i hvordan sukker og fett brukes i kroppen
  mangel på cAMP kan gi dårlig tenkning, kreft og andre problemer – kanskje

  Vakterier og sopp bruker også cAMP og bakteriene lager mindre av det når bader i sukker – tror ikke det samme gjelder for oss mennesker, kanskje tvert i mot at vi kan bruke av bakterienes cAMP?

  http://en.wikipedia.org/wiki/Cyclic_adenosine_monophosphate

  Monocytter er hvite blodlegemer som er der for å kverke bakterier og annet som kommer inn i blodet

  De plukket ut monocytter av friske folk og dyrket dem sammen med det middelet, GcMAF. Det middelet gjør at det blir mindre av feil type Dvitamin samt stimulerer immunforsvaret.
  Når de dyrket monocyttene sammen med GcMAF «formerte» de seg mer enn vanlig og dessuten lagde massevis av utstikkere som kunne kjenne igjen HIVviruset. Men hvor bra GcMAF funka kom av på hva slags gener den personen hadde for vitamin D reseptor, slik at det bare funka for noen.
  gentypen bb/FF hadde nytte av middelet.

  Så vidt jeg forstår er apoptose en slags celleselvmord, programmert celledød, hvor restene av cellen ikke er i veien for de andre cellene etterpå. Monocyttene dør en stille død etter et par dager, mens de med GcMAFtilgang levde lenger.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Apoptosis

  Fint hvis andre mer kunnskapsrike enn meg roper ut om det jeg har misforstått !

  • bell4trix 11.01.11, kl. 01:25

   Oj! Wow! Tusen ღღღ hjertelig ღღღTAKK Pling! Det var superhjelpsomt og virkelig fantastisk snilt av deg! 😉 KleM`KleM ❤

 3. Rutt 09.01.11, kl. 11:53

  Veldig bra Pling, tusen takk! 🙂 Komplisert dette, her er min kortversjon slik jeg har forstått det:

  Før vi blir satt på GcMAF tar vi en gentest som viser i hvilken grad vi vil respondere på medikamentet. Gvdr og Gfol – det er kombinasjonen av av disse to genene som viser hvordan responder man er. Jeg er moderate responder, dvs at jeg må sannsynligvis gå på GcMAF i noen uker ekstra for å få full effekt.

  Gc (i GcMAF) = vitamin D-bindende protein og finnes naturlig i leveren. Dets funksjon er å aktiver makrofagene som igjen skal «spise» opp feks. retrovirus, kreft osv. Monocytter og Makrofager er begge forsvarsceller i immunforsvaret. Monocytter finnes i blod og makrofager i vev.

 4. Pling 09.01.11, kl. 13:41

  Og her er litt spekulasjon:
  vi har jo problemer med energiproduksjon i cellene. cAMP blir dannet av ATP. det som gir energi i cellene. Kan det være mangel på cAMP som gjør at vi ikke klarer å konsentrere oss og sånn?

 5. anonymica 09.01.11, kl. 14:31

  Er det derfor endel av oss skal ta ekstra D-vitamin?

 6. Bethen 09.01.11, kl. 20:43

  Vet ikke om det har noe med GcMAF å gjøre. Jeg går ikke på GcMAF, men ble bedt om å drikke en ampull D-Cure i måneden. Startet før jul, og det ga et umiddelbart oppsving i formen. Kaller den Magic Ampuole, og jeg venter spent på om det samme skjer ved neste dose. (D-Cure er 25.000 IU D-vitamin i en dose).

 7. mhj 09.01.11, kl. 23:42

  Hei Rutt 😉 ang Nexavir…. kan du ikke spørre personen som kom med infoen??

  😉

 8. Pling 11.01.11, kl. 07:21

  Her er litt mer om middelet:
  http://www.gcmaf.eu/info/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=20&Itemid=25
  Jeg skulle tro mange av oss har blitt mye mer politisk interessert og kanskje tror litt mer på konspirasjonsteorier enn før vi ble syke? Og kanskje vi er litt mindre autoritetstro enn før? Autoritetene hjelper oss jo ikke, snarere tvert imot 😦
  Og her kan det kjøpes:
  http://www.gcmaf.eu/info/index.php?option=com_content&view=article&id=106&Itemid=48
  og har jeg råd? Nei.

 9. Pingback: Mer om bruk av GcMAF som behandling av XMRV-positive ME-pasienter « Rutts tankespinn og ME-nyheter

 10. morran 11.01.11, kl. 12:50

  Ni som får behandling via KDM. Betalar ni också ca 100EUR per injektion av GcMAF?

  • Rutt 11.01.11, kl. 13:00

   Oi, det var voldsomt! Hvem betaler det? Jeg betaler 35 euro pr injeksjon og det er 1 i uken.

   • Tege 11.01.11, kl. 20:34

    Jeg har hørt snakk om at det i Europa fantes «en kjøkken-benk-produksjon» av Gcmaf som ikke var å anbefale.. er det denne, mon tro?.. Å få det fra KDM er både trygt og «billig».
    OG – om noen skulle tenke å prøve behandling på egenhånd – anbefales det heller ikke!!

 11. morran 12.01.11, kl. 12:10

  Jag följde länken från «Pling» härovan om : «Här kan det köpas:» och såg där att det kostade mycket mer än vad jag trott!! Jag väntar fortfarande på mitt xmrv testsvar och ville bara kolla om ni som får det via KDM betalade så mycket? Han sa nämligen till mig att det var en billig medicin som framställdes av mänskligt blod eller plasma, minns inte exakt, så därför blev jag lite förvånad över ett så högt pris. 35 EUR verkar ju mer rimligt 🙂 Tack för info!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: